Sloboda poražena od Zvijezde

Petrović: Nije to bilo toliko ni loše

E. Škorić

Sloboda je porazom od Zvijezde iz Gradačca (1:2) završila pripreme za nastavak prvenstva.

Tuzlaci su u generalnoj probi za drugi dio sezone Premijer lige BiH ugostili Zvijezdu, a komšijski okršaj završen je trijumfom Gradačačana, koji su preokretom u nastavku došli do slavlja.

Trener Slobode Slavko Petrović dao je komentar po završetku meča na pomoćnom terenu stadiona Tušanj.

"Sigurno da nam teren nije išao na ruku. Bilo je dobrih i loših stvari. Ne mogu biti zadovoljan igračkom linijom, koja je zakazala, ali nije to toliko bilo ni loše. Ovaj poraz neće puno dati, ipak su golovi padali kada je igrala kompletna druga postava", između ostalog je kazao Petrović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
oodlazi neznalico pa zar ne vidis ili ne zelis da vidis da ova igra nije za 2 fed lige , ista prica kao Jagodic
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi