Petrović obavio prozivku, na treningu i Ordagić

Sloboda kreće s pripremama

Petrović obavio prozivku, na treningu i Ordagić

Edmir Škorić, foto: Emir Dindić

Na Tušnju je održana prozivka nogometaša za nastavak sezone i zvanično se kreće s pripremama.

Slavko Petrović je prozivao danas nogometaše na koje će računati u pripremnom periodu i po svemu sudeći u drugom dijelu sezone, a zanimljivo da sa crveno-crnima trenira i Amer Ordagić, koji je nedavno potpisao za norveški klub.

Prozivku je Petrović zakazao u ranim jutarnjim satima u petak, a pored njega igračima se obratio i predsjednik Senad Mujkanović, nakon čega je uslijedilo i treniranje na stadionu.

Na današnjoj prozivci su se pojavili: Adnan Hadžić, Azir Muminović, Aleksandar Ignjatović, Haris Mehmedagić, Adnana Salihović, Aleksandar Lazevski, Amar Beganović, Darko Todorović, Amer Ordagić, Vladimir Grahovac, Edin Salkić, Edis Smajić, Amer Osmanagić, Dino Hodžić, Ibrahim Škahić, Anel Husić, Eldin Omerović, Alen Kurtalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi