Petrović: Pribojavao sam se nas, ne protivnika

Sigurna pobjeda Radnika

Petrović: Pribojavao sam se nas, ne protivnika

S. Mlaćo

Radnik je danas upisao laganu pobjedu protiv Zvijezde 09.

Bilo je čak 5:1, te nijedne sekunde pobjeda Radnika nije dolazila u pitanje.

"Derbi je teška utakmica. Pribojavao sam se nas, ne protivnika. To su mi pokazali u Zenici da se trebamo pribojavati nas.Protiv Čelika smo zakazali, ekipa je osjetila i na analizi. Trener to ne može da trpi. Staro pravilo kaže da kako uđeš u utakmicu, tako je i završiš. Danas smo ušli dobro, imali dva brza gola, a moram reći da je golman Zvijezde sjajno branio", kazao je Petrović.

"Opomenuo sam ekipu na poluvremenu i želio sam treći gol. Treći gol je pao na vrijeme i onda je bilo samo pitanje rezultata. Zvijezda 09 se i kod 4:0 borila na terenu. Ispalo je lako, ali vjerujte da nije tako lako kako se misli. Rezultat je visok, a boli me gol koji smo primili", dodao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije