Petrović: Sarajevo respektujemo, ali se ne predajemo

Optimizam u redovima Tuzlaka

Petrović: Sarajevo respektujemo, ali se ne predajemo

Emir Dindić

Utakmica 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi duel starih sportskih rivala Sarajeva i Slobode. Tim povodom je na Tušnju organizovana press-kofenrecija, na kojoj su se prisutnim novinarima obratili šef stručnog štaba Slobode Slavko Petrović i fudbaler Anel Husić. 

"Očekuje nas jedno teško gostovanje u Sarajevu. Loše su otvorili polusezonu, ali pobjedom u Krupi se sigurno vraćaju na kolosijek. Protiv Želje smo pokazali da se ne trebamo nikoga plašiti. Ako nametnemo svoj stil igre, izgledat će to slično kao protiv Željezničara", rekao je Petrović te dodao:

"Ići ćemo na agresivnu ofanzivnu igru. Vraća nam se Ivetić, ali izgubili smo Todorovića zbog kartona. Nadam se da će u ovoj nedjelji biti završeni papiri za Weitzera i Tomasa i da ćemo ih imati za utakmice Lige za opstanak. Respektujemo Sarajevo, igraju jako dobar fudbal, ali se ne predajemo unaprijed", završio je Petrović

Anel Husić, koji je svojim golovima u posljednje dvije utakmice najavio bolje dane, istakao je da njegova ekipa ne ide sa bijelom zastavom u Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne trebamo da se plašimo nikoga. Rezultat ne bi trebao doći u pitanje ako pokažemo zalaganje kao do sada. Vrijeme je i da nas sreća posluži.", kratak je bio Husić

Podsjetimo, utakmica 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Slobode na rasporedu je sutra sa početkom u 15 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Samo otvoreno i do pobjede. Prejaki ste za ovu ligu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti