Petrović: Ukazuju nam se šanse kao nikada u historiji

Radnik miljenik sreće

Petrović: Ukazuju nam se šanse kao nikada u historiji

Vjerovatno najveći dobitnik današnjeg žrijeba četvrtfinala Kupa BiH je Radnik iz Bijeljine, koji je za protivnika dobio ekipu Radničkog iz Lukavca.

Žrijeb je htio da se fudbaleri Slavka Petrovića sastanu sa jedinim preostalim timom u Kupu BiH koji se ne takmiči u Premijer ligi, pa je jasno da uloga favorita pripada klubu iz Bijeljine.

"Imali smo sreće u žrijebu. Izvukli smo Radničnki koji je protivnik za poštovanje, ali mi smo favoriti i od toga ne bježimo", rekao je u izjavi za SportSport.ba trener Radnika Slavko Petrović, koji je potom dodao:

"Kada bismo prošli dalje, stigli bismo u samu završnicu a onda nam se otvara puno toga. U ovoj sezoni su nam se ukazale šanse kao nikada u historiji, a do sada smo dobro koristili sve što nam se pruži. Trebamo raditi disciplinovano, šteta je da propustimo historijske prilike i u Premijer ligi i u Kupu BiH". 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prva utakmica ova dva tima igra se 9. marta u Lukavcu, dok je revanš meč na rasporedu sedam dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi