13

Komentari (13)

dinass
U Bjeljini su napravili genocid i legalizirali njegove rezultate pa koga cudi sto ti isti nekom prijete ubistvom.Stotine ubica hoda i dan danas po tom gradu zbog cega ce biti proklet stoljecima
MLADOST
A ja đikana, ćuj s pištoljem.
karlhajncbrazzzo
Podrška iskusnom treneru. Ne daj se stari!
Nera
Pitari su sampinjoni ?, Borac ,Svinjski i pitari se zalazu za prekid ,Pouzdan izvor
SarajevoFC
Trade kospicari pare nazad
Vedad10
adnan_11
Sve je ovo organizovao VICO Od dodika jer ga nisu mogli usutiti. Covek bio za igranje oni protiv. Zalosno je da se niko od BIH klubova nije oglasio i pozelio brz oporavak. A svi glume sportiste
hzsg
Sad ce se zeljkan oglasiti i dati punu podrsku....
Red
Šta drugo možeš očekivati od đikana...
Ekspert
Treba imati m..., pa udariti na Slavka.
ZukaZu
Mnogi su se ponadali da je riječ o nekome iz Sarajeva ili Zrinjskog, zbog njegove nedavne izjave. Kakav smo narod ne vjerujem. Ne odlazi korono nikada, zaslužili smo te. Brz oporavak Slavko, drži se !
kaskada24
Jedan od načina da se u ovom podneblju rješava problem jeste i da čovjeka pretučete i da mu prijetite pištoljem, sramota! Izdrži Slavko!
Icardi7
Nedaj se Slavkec
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.