Petrović: Uperio je pištolj u mene, dobio sam nekoliko udaraca ali dobro je završilo

Trener Radnika o incidentu

Petrović: Uperio je pištolj u mene, dobio sam nekoliko udaraca ali dobro je završilo

A. Beganović

U blizini Gradskog stadiona u Bijeljini večeras je došlo do incidenta. Napadnut je šef struke Radnika iz Bijelnjine Slavko Petrović kojeg je napadač nekoliko puta udario u glavu, te mu uperio pištolj u stomak.

Kontaktirali smo Petrovića, koji nam se javio iz Doma zdravlja u Bijeljini i ispričao nam je šta se zapravo desilo.

"Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina. Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut. Uperio mi je mištolj u stomak i govorio ko sam ja da nekog tjeram sa stadiona. A, zapravo kada sam stigao na stadion zatekao sam rekreativce i lijepo sam ih upozorio, rekao sam im da je stadion dezinfekovan i da po odluci Kriznog štaba niko ne smije da ga koristi. Nevjerovatno, stvarno ne mogu da vjerujem", govori Petrović za SportSport.ba i dodaje:

"Sve se odigralo kao u filmovima, nije čovjeku svejedno. Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam ga smiriti, ali nisam uspio. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, no uspio je pobjeći. Policija ga je uhvatila, no koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je vjerovatno odmah bacio. Puhao je i balon, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svjedoka koji su potvrdili ovo što vam govorim. Meni su policajci sugerisali da odem u Dom zdravlja i evo upravo treba da me doktor primi." 

Na kraju dodajmo, što je i najvažnije u ovom trenutku, izbjegnuta je velika tragedija, a Petrović se dobro osjeća i nakon pregleda u Domu zdravlja biće puten kući. Za nadati se da će nadležni organi brzo riješiti ovaj slučaj te da se u Biljini kao i nigdje drugo ništa slično više neće ponoviti.

Promo

Top Komentari

kaskada24
Jedan od načina da se u ovom podneblju rješava problem jeste i da čovjeka pretučete i da mu prijetite pištoljem, sramota! Izdrži Slavko!
16 0
Icardi7
Nedaj se Slavkec
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi