Petrović: Zaslužili smo pobjedu

U Radniku mogu da odahnu

Petrović: Zaslužili smo pobjedu

Edmir Škorić

Jedan gol Milivoja Lazića unio je mir u svlačionicu Radnika koji sad ima ogromne izglede da sačuva status premijerligaša.

"Pobijedili smo sa 1:0 u igri koja i nije bila na očekivanom nivou. Važnost utakmice i značaj bodova okovali su noge igračima oba tima i zbog toga nije bilo kvalitetne igre. Mi smo odlučujući gol postigli u pravo vreme u finišu prvog poluvremena", rekao je trenes Slavko Petrović i dodao:

"Ne znam šta bi se dešavalo u nastavku utakmica da nismo poveli u 43.minutu. Gol Lazića donio nam je sigurnost i mir pa smo na kraju zasluženo stigli do tri boda".

Debi Srđana Bajića na klupi Drine nije bio dobar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poslije ovog poraza mi smo došli u jako nezgodnu poziciju i predstoji nam grčevita borba za opstanak. Moramo da radimo na realizaciji, jer čini mi se da će tu biti najviše problema",  rekao je Srđan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.