Petrović: Željezničar je gigant, izvući će se iz svega ovoga

Srušio bivši klub

Petrović: Željezničar je gigant, izvući će se iz svega ovoga

E. Škorić

Slavko Petrović i njegov Olimpik slave historijsku pobjedu na Otoci.

Olimpik je po prvi put došao do pobjede nad Željezničarom, a trener Petrović nije u potpunosti sretan.

"Za nas jedna jako dobra pobjeda, mada ja nisam skroz zadovoljan. Nisam zadovoljan prezentacijom moje ekipe. Lav je bio zaspao, m ismo ga probudili u prvom poluvremenu. Ušli smo sa suviše respekta, igrali smo nepovezano i time ne mogu da budem zadovoljan. Stajali smo dobro u defanzivi. Pritisak za obje ekipe je bio nevjerovatno visok. Ovo nam daje veliku vjeru za opstanak u ligi i žao mi je što se dešava sve ovo9 mom bivšem klubu. Mislim da je Željezničar gigant, izvući će se iz svega ovoga", rekao je Petrović.

"U 11 utakmica na strani, Olimpik nije osvojio nijedan bod, pa su ova tri boda velika kao kuća", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj je Petrović na press konferenciji rekao da misli kako se do kraja neće znati ko će ispasti iz lige i da su svi u igri za ostanak.

Top Komentari

scholsey
Joj al ih Ćelo kara mila moja majko.. hahahaha!
10 2
Pornicar
Amare, smradino debela, isprskao te ćelo!!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi