Pezo i Jevtić vjeruju u povoljan rezultat na Pecari

Vitez gostuje Širokom u nedjelju

Pezo i Jevtić vjeruju u povoljan rezultat na Pecari

NK Vitez u nedjelju će gostovati u Širokom Brijegu, te odmjeriti snage sa istoimenim domaćinom. 

Stoperski par Pezo-Jevtić je bio izuzetno dobar na pripremnim utakmicama, a u prvom kolu protiv Radnika se nisu uspjeli mnogo dokazati s obzirom da je Jevtić igru napustio sredinom prvog poluvremena. 

"Očekujem dobru igru kao prvo poluvrijeme protiv Radnika u Bijeljini, gdje smo odigrali kvalitetno. Također očekujem da zabijemo gol da bismo mogli dobiti nešto iz te utakmice", izjavio je Toni Pezo.

"Protiv Radnika smo prvo poluvrijeme odigrali odlično i šteta što nismo postigli pogodak, a drugo poluvrijeme domaći su ušli čvršće. Nažalost primili smo gol i ostalo je 1:0. Nadam se da ćemo protiv Širokog ponoviti dobru igru i postići pogodak", dodao je Pezo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povoljnom rezultatu nada se i Jevtić. "Što se tiče utakmice sa Širokim, prepuštamo im ulogu favorita. Doveli su posljednje sedmice značajna pojačanja sa kojima mogu osvojiti i titulu, tako da znamo šta nas čeka. Izuzetno težak posao sigurno, ali moramo dati sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata, a to je za nas i osvajanje jednog boda", izjavio je Jevtić.

Utakmica drugog kola u Širokom Brijegu se igra u nedjelju sa početkom od 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.