9

Komentari (9)

MaDaj
Sta ljubomora radi od ljudi to je za ne povjerovati... ne postoji klub sa dostojnom reputacijom a da ga ne podržaju bogataši... danas su to PSG i citi, prije 20-30 godina su to bili junajted i slični... realnost je da lova oduvijek vlada sportom.. danas je to samo veća lova nego prije... i to je sve ... mislite da bih Giggs napustio školu citija i otišao u united da ovi nisu mogli da Plate vise ?
Hari
Kao Real I Barcelona bolji, duguju I bogu I narodu.Jedino Bayernu skidam kapu.
miki30
Duel dva arapa, et kakav duel. Plastika protiv plastike, et u kojem pravcu ide ovaj fudbal. Još i Chelsea tu sa Abramovichevim dolarima, mrko se piše fudbalskim romantičarima.
Geneve
A sta ostali nisu plastike jel’, nisu imali vise novaca od ostalih da pokupuju igrace u svojim ligama, ova dva kluba su postojala i prije tih arapa i imali svoju reputaciju, to sto ti ne znas i jos si mlad to je tvoj problem.
Geneve
I valjda znas da taj citiy u Mancesteru ima vise navijaca od uniteda, a Pariz ko Pariz lijep grad.
Koba84
A valjda ti znas dabtaj city nikad nece biti United
miki30
City ima više navijača od Uniteda?? Njima treba još 100 godina postojanja da imaju reputaciju jednog Uniteda. Jesu postojali prije Arapa i nije ih bilo nigdje ni na mapi, ista stvar sa RB Leipzigom, bili u 4. Ligi došao onaj milijarder i evo ih sad tu gdje su. Znači bez Arapa nebi ih bilo nigdje ni PSGa ni Citya ni Leipziga, nego bi se mučili nekih 20ak godina da pošteno zarade. 100 godina im treba da budu u rangu sa Realom, Barsom, Bayernom.
Zulfikar
Cuj PSG imao reputaciju hahaha, da imao od 70 i neke...
Eno30
E vala Miki dobro si tom napiso. Ja vala u Bosni i nadaleko nisamo vidio na nekom da nosu dres citya. A sad kako su ih arapi kupili ulozili milijardu i vise u igrace sad kofol od jednom city ima navijace po Bosni a smim se kladiti da ovih pola navijaca sto sad navijaju za city nisu ni culi za taj klub
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.