Čim je ušao u svlačionicu igrač Cityja uzeo mobitel i poslao poruku Mbappeu!

Kakav će to duel da bude

Čim je ušao u svlačionicu igrač Cityja uzeo mobitel i poslao poruku Mbappeu!

A. Čaušević

Manchester City se po prvi put otkako je na klupi Pep Guardiola plasirao u polufinale Lige prvaka. 

Građani su i u revanš susretu bili bolji od Borussije Dortmund. Završeno je 1:2 poslije preokreta u drugom dijelu.

Pobjedonosni gol postigao je Phil Foden koji ove sezone zaista pruža briljante partije i radi se o budućoj svjetskoj zvijezdi.

Nedugo nakon završetka utakmice, čim je dobio priliku da uzme mobitel u ruke, mladi Englez je odmah izazvao Kyliana Mbappea.

Manchester City će u polufinalu igrati protiv PSG-a, a Foden je na Twitteru pitao Mbappea je li spreman za međusobni duel.

[twitter]https://twitter.com/PhilFoden/status/1382439896317575168[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Foden do sada ove sezone ima 13 golova i devet asistencija u svkim takmičenjima, dok je na učinku od čak 20 pogodaka više.

U drugom polufilanu se sastaju Real i Chelsea. Prvi susreti su na programu 27. i 28. aprila.

Top Komentari

miki30
Duel dva arapa, et kakav duel. Plastika protiv plastike, et u kojem pravcu ide ovaj fudbal. Još i Chelsea tu sa Abramovichevim dolarima, mrko se piše fudbalskim romantičarima.
3 6
MaDaj
Sta ljubomora radi od ljudi to je za ne povjerovati... ne postoji klub sa dostojnom reputacijom a da ga ne podržaju bogataši... danas su to PSG i citi, prije 20-30 godina su to bili junajted i slični... realnost je da lova oduvijek vlada sportom.. danas je to samo veća lova nego prije... i to je sve ... mislite da bih Giggs napustio školu citija i otišao u united da ovi nisu mogli da Plate vise ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi