Konačno se pojavio klub koji želi dovesti Coutinha

Barcelona bi uskoro mogla odahnuti

Konačno se pojavio klub koji želi dovesti Coutinha

E. Čaušević

Barcelona će ove zime učiniti sve što može kako bi se riješila Philippea Coutinha.

Coutinho je početkom 2018. godine stigao u katalonski klub iz Liverpoola kao veliko pojačanje, te je klub za njega izdvojio oko 160 miliona eura, ali nikada nije uspio da opravda očekivanja.

Brazilac igra daleko od forme u kojoj je bio u Liverpoolu kada je bio jedan od ponajboljih igrača Redsa, a u Barceloni očito više nemaju strpljenja za njega.

Coutinho je pored toga i jedan od najplaćenijih igrača u ekipi i njegov odlazak bi znatno olakšao budžet za plate, te bi Barcelona bez problema mogla da registruje pojačanja koja dovede u zimskom prelaznom roku.

Ipak, Barca je pokušala Coutinha prodati i ove godine, ali im nije baš uspjelo jer je on bio teško povrijeđen. No, sada se u klubu nadaju da će stvari ići dosta jednostavnije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonski Sport je objavio danas da je ogroman interes za Coutinha pokazao Arsenal, te da bi u narednim danima mogla stići i ponuda iz londonskog kluba.

Topnici su spremni da plate oko 20 miliona eura za Brazilca što bi u Barceloni sigurno prihvatili samo kako bi Coutinho na kraju otišao iz kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ghast0
Jest mi drago kada ovako supak od igraca ode jer se umisli da je zvijezda i po, i onda ne bude ni za Vrbanjuse. U Liverpoolo bi se naigrao, ali pizdohan jos doplatio da samo ode xD
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi