Philippe Coutinho posljednjim potezom potvrdio odlazak iz Barcelone?
Coutinho očigledno ne želi da ga više išta povezuje sa katalonskim timom

Potez koji nije mogao promaći navijačima Liverpoola

Philippe Coutinho posljednjim potezom potvrdio odlazak iz Barcelone?

S. Pašalić

Philippe Coutinho je u januaru prošle godine u rekordnom transferu stigao iz Liverpoola u Barcelonu.

Vrijednost transfera Brazilca je bila oko 160 miliona eura, što je bio najveći transfer u historiji katalonskog kluba, ali Barcelona je ubrzo zažalila zbog svog poteza.

Coutinho nije prikazivao igre koje je pružao na Anfieldu, a prošle sezone je odigrao 54 utakmice, ali je u velikom broju tih utakmica ulazio s klupe, te se borio za svoje mjesto u ekipi, a vrlo često je bio i na udaru navijača.

Barcelona trenutno pokušava dogovoriti transfer Neymara i želi uključiti Coutinha u ponudu, a interes je nedavno pokazao i njegov bivši klub Liverpool.

Čini se da Brazilac želi napustiti Camp Nou, a to pokazuje i njegov posljednji potez. Naime, on na svom Instagram profilu maknuo sve što ga povezuje sa Brcelonom.

Coutinho je čak promijenio i profilnu sliku i sada je to slika njega u dresu Brazila, a mnogi su to primjetili i na drugim društvenim mrežama komentarisali.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi