3

Komentari (3)

Boby
Ništa drugo niste ni zaslužili, kradete igrače iz BiH. A Piksi mi se ogadio pošto je nacionalista.
user1665931807
Piksi, odličan fudbaler, kao trener velika prevara, piksi je vidio laganu grupu, koju realno i može da prođe, i tu vidio slavu, da nakon 20 godina odvede Srbiju na euro, da postane junak, jer Srbija nikad lakšu grupu nije imala, A jedini "bljesak" puksija kao selektor je pobjeda u Lisabonu, sve ostalo je ništa, ni jednu ozbiljnu reprezentaciju nisu pobijedili,
omer
Imali su jos laksu grupu od ove u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Braca Rusi su im tada udesili da u grupi nemaju nijednog teskog protivnika. Austrija, Irska, Vels, Gruzija i Moldavija. To su bili protivnici Srbije u grupi tada.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti