Stojković: Nije smak svijeta; Tadić: Ne znam šta da kažem

Mađarska šokirala Srbiju u Beogradu

Stojković: Nije smak svijeta; Tadić: Ne znam šta da kažem

Esmer Oštraković

Reprezentacija Srbije poražena je u Beogradu od Mađarske sa 2:1 uprkos tome što su imali prednost od 1:0.

Dva brza gola koja su primili u prvom poluvremenu na kraju su Srbiju koštala na ovoj utakmici i upisan je poraz.

U drugom poluvremenu Srbija je dominirala, ali uzalud jer nisu uspjeli da postignu gol i da izbjegnu poraz.

Nakon utakmice izjave su dali selektor Srbije Dragan Stojković, te kapiten ove reprezentacije Dušan Tadić.

"Nije smak svijeta. Malo neočekivan poraz, mislim da ga nismo zaslužili, ali moramo da ga prihvatimo", kratko je rekao Stojković.

Sa druge strane, nešto dužu izjavu dao je Tadić.

Oglasi

"Vruća je glava, teško je analizirati. Mislim da smo dobro počeli utakmicu, ali u dva minuta smo prosuli sve. Ne znam šta da kažem. Moramo da vidimo, da analiziramo, da vidimo šta nije dobro i da idemo dalje", rekao je Tadić.

Podsjetimo, Srbija je imala prednost od 1:0, ali je Mađarska nakon preokreta slavila pobjedu od 2:1.

Nakon što je kiksala odbrana gostiju lopta je došla do Tadića koji je zatim proigrao Vlahovića, napadač Juventusa je traljavo šutirao, ali je loptu u svoj gol pospremio Szalai.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mađarima je bio dovoljan period od nekoliko minuta igre da preokrene rezultat, a na kraju i odnese puni plijen u Budimbeštu.

Prvo je u 34. minuti Varga nakon odbijene lopte izjednačio, da bi dvije minute kasnije ponovo odbrana domaćina loše reagovala te je Orban preokrenuo.

Top Komentari

Boby
Ništa drugo niste ni zaslužili, kradete igrače iz BiH. A Piksi mi se ogadio pošto je nacionalista.
1 1
user1665931807
Piksi, odličan fudbaler, kao trener velika prevara, piksi je vidio laganu grupu, koju realno i može da prođe, i tu vidio slavu, da nakon 20 godina odvede Srbiju na euro, da postane junak, jer Srbija nikad lakšu grupu nije imala, A jedini "bljesak" puksija kao selektor je pobjeda u Lisabonu, sve ostalo je ništa, ni jednu ozbiljnu reprezentaciju nisu pobijedili,
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti