Trener Burcha Damir Pindžo za SportSport.ba

Pindžo: Presudilo je iskustvo košarkaša Gradine

S. Mlaćo

Košarkaši Burcha upisali su danas poraz u prvom susretu play off-a protiv Gradine iz Srebrenika na svom parketu, te sada košarkaši iz Srebrenika imaju veliku prednost pred novi međusobni duel u svom gradu.

Burch je pružio dobru partiju, ali definitivno nije bio onaj pravi.

"U ovoj utakmici je presudilo iskustvo ekipe Gradine, a ovo je naš prvi play off i momci su sagorjeli od želje za dobrim rezultatom. Jako loše smo igrali u napadu i jako mali broj poena koji smo ubacili je dokaz toga. Imamo uzvratnu utakmicu u srijedu i nadamo se da ćemo napraviti bolji rezultat", kazao je za SportSport.ba trener KK Burch Damir Pindžo.

Pindžo je pred sami kraj sezone regularnog dijela A-1 lige na klupi Burcha naslijedio Kemala Šećerovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi