Pioli: Nadamo se da će Ibrahimović što duže ostati u Milanu

I danas je briljirao

Pioli: Nadamo se da će Ibrahimović što duže ostati u Milanu

Endin Čaušević

Milan je danas na svom terenu bez većih problema stigao do pobjede protiv Crotonea rezultatom 4:0.

Danas su Rossonere do nova tri boda vodili Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić koji su postigli po dva gola. No, ovaj meč je bio poseban za Šveđanina koji je došao do cifre od 501. gola u svojoj klupskoj karijeri.

Iako ima već 39 godina Ibrahimović igra u zaista sjajnoj formi i u dosadašnjem dijelu sezone je u Seriji A zabio već 14 pogodaka.

Nakon utakmice trener Milana, Stefano Pioli, izjavio je da se nada da će Ibrahimović što duže ostati na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada gledaš Ibru kako trenira onda nismo iznenađeni jer je on pravi šampion. Teško je ostati u formi u kojoj se nalazi, ali on je takav i uvijek želi biti na vrhunskom nivou. Zlatan je sretan ovdje i svi se iskreno nadamo da će igrati i ostati što duže u Milanu", rekao je Pioli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi