Pioli našao pojačanje za Milan?
EPA

I Juventus je u igri

Pioli našao pojačanje za Milan?

U Milanu su odlučni da tokom zime angažuju pojačanje u zadnjoj liniji, pišu italijanski mediji.

Rossoneri se trenutno nalaze na razočaravajućem 13. mjestu u Serie A, a zadatak da spasi što se spasiti da dobio je Stefano Pioli koji je procijenio kako mu je za ostvarenje ciljeva potrebno još koje pojačanje. Prije svega u odbrani.

Italijanski mediji špekulišu da Pioli insistira na tome da osnaži konkureniju na poziciji desnog beka, a na njegovoj listi želja nalazi se ime 23-godišnjeg Denzela Dumfriesa koji igra u Holandiji za PSV.

Dumfries je holandski reprezentativac, ove sezone je standardan u timu PSV-a, a partije koje pruža nisu promakle novom treneru Milanu koji je odlučan u namjerama da ga dovede već na zimu na San Siro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Cijela Dumfriesa se procjenjuje na 15 miliona eura, što je cifra koju Milan može platiti", navode Italijani.

Milan nije jedini klub koji je 'bacio oko' na Dumfriesa. Špekuliše se kako ga u svojim redovima želi vidjeti i Juventus.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi