Pioli odabrao igrače na koje će računati sutra u okršaju protiv Juventusa

Tu je i bh. dvojac

Pioli odabrao igrače na koje će računati sutra u okršaju protiv Juventusa

E. Čaušević

Sezona u Italiji sutra se zvanično nastavlja nakon tri mjeseca pauze.

Italijani su odlučili da sezonu nastave revanšima polufinala Kupa Italije. Nakon tromjesečne pauze prvi će na teren igrači Juventusa i Milana koji sutra igraju od 21 sat.

Meč u Torinu će se igrati pred praznim tribinama, a Juventus ima prednost gola u gostima jer je u prvom meču koji se igrao prije tri mjeseca na San Siru rezultat bio 1:1.

Milan je prije nekoliko trenutaka na zvaničnoj stranici objavio da je trener Stefano Pioli izabrao 23 igrača koja će voditi na sutrašnji meč. Ono što je najvažnije tu su i bh. reprezentativci Asmir Begović i Rade Krunić, te se nadamo da će upisati minutažu protiv Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi