Pioniri Sarajeva deklasirali Zvijezdu 09

Pobijedili 7:0

Pioniri Sarajeva deklasirali Zvijezdu 09

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Pioniri Sarajeva danas su na domaćem terenu savladali Zvijezdu 09 sa ubjedljivih 7:0 u okviru sedmog kola Premijer omladinske lige BiH.

Bordo tim je bez većih problema uspio da upiše novu pobjedu, a čak sedam golova postigli su ekipi Zvijezde 09. Sarajevo je povelo već u drugoj minuti golom Aldina Mešića.

Isti igrač je udvostručio prednost svog tima u 15. minuti, a na 3:0 povisio je Bijelonja. Mešić je sjajnu utakmicu zaokružio u 33. minuti hat-trickom za 4:0. Do kraja meča golove za domaće postigli su još Bijelonja, Bajrić i Huskić.

Premijer liga BiH za kadete, 7. kolo:

Sarajevo - Zvijezda 09 7:0 (Mešić 2',15',33', Bijelonja 31',35', Bajrić 41', Huskić 62')

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sarajevo: Brkić, Nikolić, Mujkić, Demirović, Ivanković, Ramić, Ališah, Bijelonja, Drina, Mešić, Bajrić.

Zvijezda 09: Marinković, Jevtić, Petrović, Bradarić, Jokić, Milić, Milovanović, Stanišić, Ostojić, Hadžiavdić, Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi