Pioniri Slobode ubjedljivi protiv vršnjaka iz Tuzla Cityja

Premijer omladinska liga BiH, 18. kolo

Pioniri Slobode ubjedljivi protiv vršnjaka iz Tuzla Cityja

Danas je U15 ekipa Tuzla Cityja na svom terenu ugostila vršnjake iz Slobode u okviru 18. kola Premijer omladinske lige BiH za pionire.

Tim Slobode je bio bolji i slavio pobjedu rezultatom 0:3.

Poveli su gosti u 18. minuti preko Maida Babovića, a ispostavilo se da je tada Babović postavio i rezultat prvog dijela.

Sloboda je u nastavku završila posao. Igrala se 57. minuta kada je Alen Huremović povisio na 0:2, da bi konačnih 0:3 postavio Babović svojim drugim golom na utakmici - u 62. minuti utakmice.

Premijer omladinska liga BiH za pionire, 18. kolo:

FK Tuzla City U15 - FK Sloboda U15 0:3

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

FK Tuzla City U15: Omerović, Fazlović, Husić, Kasumović, Sakić, Razić, Sejdinović, Husejiović, Jahić, Muhamedbegović, Lošić. Igrali su još: Gogić, Omerbegović, Jakubović, Đerzić, Aljić.

FK Sloboda U15: Omeragić, Šerbečić, Bratovčić, Huremović, Hadžić, Beganović, Rahmanović, Babović, Vilakić, Avdić, Džinić. Igrali su još: Ćosić, Kurević, Bošnjaković, Muratović, Hasanović.

Top Komentari

NAPOLI
samo meći plastičarima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi