Trener golmana bh. reprezentacije za naš portal

Piplica: Grci su kvalitetni, trebamo biti oprezni

Trener golmana naše reprezentacije, Tomislav Piplica govorio je uoči duela sa Grcima za naš portal te je istakao kako je zadovoljan atmosferom i spremnošću naših čuvara mreže.

"Najbitnije je da je atmosfera dobra. Golmani su spremni i zdravi", rekao je Piplica na početku te se potom osvrnuo na važnost susreta na Bilinom Polju.

 

"Svaka utakmica je važna. Sigurno da se radi o jednoj kvalitetnoj reprezentaciji. Mi imamo svoje šanse da dobijemo tu utakmicu. Ne treba srljati, ne treba potcijeniti tu reprezentaciju. Trebamo biti prije svega oprezni", istakao je ovaj nekadašnji čuvar mreže naše reprezentacije za kraj dodavši:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Najbitnije je da mi u utakmicu uđemo kako treba i onda nemamo nikakvih problema. Grčka reprezentacija je kvalitetna reprezentacija. Godinama su na Svjetskom i Evropskom prvenstvu tako da imaju to iskustvo i kvalitetu, ali mislim da mi moramo gledati sebe, dati sve od sebe i onda neće biti problema".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.