Pique majstore, ni Messi ti nije ravan

Sjajni driblinzi španskog defanzivca

Pique majstore, ni Messi ti nije ravan

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Španije je sinoć pred svojim navijačima savladala Luksmburg (4:0), te se tako plasirala na Evropsko prvenstvo.

U okviru 9. kola grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Španija je bez većih problema nadigrala Luksemburg.

Po dva pogotka za Španiju postigli su Cazorla i Paco, no dan nakon susreta u španskim medijima se mnogo piše o Gerardu Piqueu.

Defanzivac Barcelone ponovo je bio na udaru španskih navijača zbog svog zalaganja za nezavisnost Katalonije, ali i pored toga imao je nekoliko sjajnih poteza.

Prilikom jednog napada španske reprezentacije Pique je nekoliko igrača protivničke ekipe napravio smiješnim. Driblinzima ih je izluđivao, a u video prilogu pogledajte ove majstorije španskog defanzivca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije