Pique napravio grešku koja se ne viđa ni u pionirskim selekcijama

Leganas došao do preokreta

Pique napravio grešku koja se ne viđa ni u pionirskim selekcijama

Endin Čaušević

Barcelona trenutno igra u gostima protiv Leganesa meč šestog kola španske La Lige.

Katalonski klub je odlično počeo utakmicu i stigao do prednosti od 1:0 kada je spektakularan gol postigao Coutinho. Međutim, u drugom poluvremenu šok za goste jer je Leganes u svega nekoliko minuta došao do preokreta.

Prvo je u 52. minuti El Zahr izjednačio na 1:1, a samo minutu kasnije Leganes je preokrenuo. Nevjerovatnu grešku napravio je Gerard Pique koju je iskoristio Oscar za 2:1.

Top Komentari

ismir rasimovic
Pique ili je poceo prodavati utakmice ili se poceo drogirati...druga tekma zaredom da je krivac za golove,a o ovom potezu necemo ni govoriti...pa ovo se u pijetlicima nauci da nema poprecnih lopti,pogotovo ne u svom sesnaestercu.i njegovo vrijeme je proslo bgm
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi