Valverde: Svaka čast Modriću, ali Messi je najbolji na svijetu

Trener Barcelone poručuje

Valverde: Svaka čast Modriću, ali Messi je najbolji na svijetu

Trener Barcelone Ernesto Valverde izjavio je da je njegov fudbaler Lionel Messi trebao osvojiti nagradu za najboljeg igrača svijeta.

U ovom takmičenju po izboru FIFA-e slavio je Luka Modrić, a Leo Messi je bio tek na petom mjestu što se nije dopalo njegovom treneru iz Barcelone.

"To je nagrada koja se zove 'The Best' (Najbolji), a igrač koji je za nas najbolji na svijetu nije bio tamo. Modriću svaka čast, ali Messi je najbolji na svijetu. Svi imaju svoje mišljenje, imam i ja svoje", rekao je Valverde za španske medije.

Inače, Leo Messi uopšte nije prisustvovao ceremoniji u Londonu baš kao ni Cristiano Ronaldo, čime su obojica na neki način pokazali nepoštovanje prema pobjedniku za 2018. godinu.

Top Komentari

epa
Messi i Ronaldo su ternutno sa druge planete za sve ostale igrace...
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi