Pique, oprez, čekaju te ružne scene

Navijači Reala najavili osvetu fudbaleru Barce

Pique, oprez, čekaju te ružne scene

E. Čaušević

U subotu se u Madridu igra jedan od najvećih derbija na svijetu.

Prvi ovosezonski El Classico igra se u subotu, a u španskim medijima kruže priče da su navijači Real Madrida spremili "specijalan" doček za štopera katalonske ekipe Gerarda Piquea.

Navodno, domaći navijači su ljudi na Piquea zbog ispada u medijima posljednjih mjeseci kada je otvoreno podržava nezavisnost Katalonije, te vrijeđao fudbalere kraljevskog kluba nakon što je Barca osvojila titulu Lige prvaka u maju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji navode da će Piquea dočekati sa salvom zvižduka, a ne isključuju mogućnost da se njemu ponovi sudbina Luisa Figa. Figo je nakon prelaska iz Barce u Real na Camp Nou preživio pakao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.