Pique organizovao večeru za igrače Barcelone i doveo posebnog gosta

Druženje trajalo nekoliko sati

Pique organizovao večeru za igrače Barcelone i doveo posebnog gosta

Endin Čaušević

Barcelona nije baš na najbolji način otvorila novu sezonu i jasno je da postoje određeni problemi u katalonskom klubu.

U posljednjih 25 godina ovo je najgori početak jedne sezone u La Ligi za Barcelonu, a mnogi vjeruju da bi klub morao reagovati i zahvaliti se na saradnji Ernestu Valverdeu kojem je stolica uzdrmana još nakon poraza od Liverpoola u prošloj sezoni.

Španski mediji prenose da su igrači Barcelone okrenuli leđa Valverdeu i jasno dali do znanja čelnicima kluba da žele njegovu smjenu. Atmosfera nije baš najbolja u svlačionici što više nije tajna.

Zanimljivo da su sinoć igrači Barcelone imali zajedničku večeru koju je organizovao Gerard Pique, a na isto nije bilo članova uprave kluba i stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedini igrači koji su propustili večeru su Luis Suarez i Ivan Rakitić iz opravdanih razloga. Pique je čak imao iznenađenje za svoje saigrače jer je na večeru pozvao najboljeg vozača MotoGP-a Marca Marqueza koji jednostavno takav poziv nije mogao odbiti.

Marquez navija za Barcelonu, a također je dobar prijatelj s nekoliko igrača ovog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Kako je ova krkacina prošla bez onog pitara Salema Prolica.Valjda. Se Piqe prepo da ne zafali hrane pa da kojeg igraca Salemaga ne pojede.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi