Pique: Ovako ćemo teško osvojiti Ligu prvaka
EPA

Defanzivac Barcelone

Pique: Ovako ćemo teško osvojiti Ligu prvaka

Barcelona nije uspjela pobijediti Slaviju Prag u meču 4. kola Lige prvaka.

Katalonski tim u posljednje vrijeme ne oduševljava svojom igrom, a nakon poraza u prvenstvu, sinoć su Valverdeovi izabranici remizirali na domaćem terenu sa Slavijom (0:0).

U taboru Barcelone, opravdano, vlada zabrinutost poslije novog kiksa.

"Ovu situaciju moramo riješiti što prije, i to mirne glave. Činjenica je kako ne igramo onako kako bismo željeli, ali još uvijek smo u dobroj poziciji u prvenstvu i Ligi prvaka. Svejedno, moramo se poboljšati jer s ovakvom igrom bit će vrlo teško osvojiti igu prvaka", kazao je Gerard Pique.

Nova blijeda partija Blaugrane znači i da se klupa Ernesta Valverdea počinje sve jače tresti, ali...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sjetite se samo 2015. godine kada nas je vodio Luis Enrique. Na otvaranju sezone smo bili prilično neuvjerljivi, ali na kraju smo osvojili trostruku krunu", podsjetio je iskusni defanzivac.

Dodatni problem za Barcelonu u ovom trenutku predstavlja i to što će upravo Pique zbog suspenzije biti primoran da propusti naredni meč protiv Borussije Dortmund.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Ovako cete tesko i grupu proci imate igrati sa dortmundom kuci i interom na strani, a ti pricas o osvajanju lige prvaka.. idi stepenicu po stepenicu prvo prodji grupu... izgubili proslo kolo od leventea 3:1...
4 1
teddy sheringham
Ništa ti ove godine nećeš osvojiti. Možda Davis cup.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi