Pique: Ovo je sport, nismo mašine

Fudbaler Barce o razlozima poraza

Pique: Ovo je sport, nismo mašine

D. Rakanović

Fudbaler Barcelone Gerard Pique nakon poraza od Deportiva rekao je da je bilo veoma teško igrati, nakon što su se emotivno ispraznili poslije velikog preokreta protiv Paris Saint-Germaina u revanšu osmine finala Lige prvaka

Barca je sinoć doživjela treći poraz ove sezone u La Ligi (2:1) čime su prvo mjesto prepustili Real Madridu. 

"Ovo je sport, nismo mašine. U srijedu smo učinili veliki napor da završimo težak posao. Sada je Deportivo bio bolji i zasluženo pobijedio", rekao je Pique, a prenosi Marca.

Ovaj defanzivac je svjestan da je njegov tim na Riazoru napravio korak unazad u La Ligi, ali je rekao da ima još mnogo da se igra. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kalendar je težak za sve. Ima još da se igra, vidjeli smo prethodnih pet mjeseci da svi timovi ispuštaju bodove", rekao je.  

Barcelona nakon 27 utakmica u La Ligi ima 60 bodova, dva manje od Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi