Zidane odgovorio na Piqueove provokacije

Oglasio se trener Reala

Zidane odgovorio na Piqueove provokacije

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone, Gerard Pique, ponovo se našao u centru pažnje španske javnost zbog svoje objave na Twitteru.

Naime, nakon utakmice između Villarreala i Real Madrida u kojem je slavio kraljevski tim sa 3:2 oglasio se odbrambeni igrač Barcelone. Pique je na društvenim mrežama objavio da Real još uvijek ima prednost nad Barcelonom najviše zahvaljujući sudijama. 

Pique nije dugo čekao na odgovor iz Madrida jer se prvo oglasio Ramos koji mu je žestoko uzvratio, a danas je svoj komentar dao i trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i to niko ne može promijeniti. Ipak, nema istine u tome što Pique govori. Mi dajemo maksimum na terenu i ponosan sam na svoje igrače jer poštuju sudije. Ne petljamo se u odluke sudija i poštujemo šta god dosude na utakmici. Shvatam da se neko ne slaže sa svim odlukama na našim utakmicama, ali ponavljam, ja sam ponosan na svoje igrače. Branit ću ih do smrti ako treba", rekao je Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi