Pique sreo De Ligta na Bahamima i jasno mu poručio šta treba uraditi

Pune baterije za novu sezonu

Pique sreo De Ligta na Bahamima i jasno mu poručio šta treba uraditi

E. Čaušević

Holandski defanzivac Matthijs de Ligt još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti svoju karijeru.

De Ligt je u protekloj sezoni oduševio svojim igrama u dresu Ajaxa i ovog ljeta će biti glavna meta nekoliko evropskih velikana. Špekulisalo se na početku da ovaj Holanđanin sigurno ide u Barcelonu, ali sada se u borbu ozbiljno uključio Juventus.

Italijanski mediji prethodnih dana pišu o tome da je De Ligt izabrao da potpiše za Juventus, te da će taj transfer biti potvrđen u narednim sedmicama.

Međutim, u Barceloni očito još uvijek ne žele da odustanu od De Ligta i spremni su da pošalju još jednu ponudu. No, veliki problem Barceloni jeste činjenica da nude najmanje novca De Ligtu od svih zainteresovanih klubova.

Španski mediji objavili su danas da De Ligt odmara na Bahamima, a da je tu i igrač Barcelone, Gerard Pique, te da su se njih dvojica slučajno sreli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mudno Deportivo prenosi da je Pique prišao De Ligtu kako bi se pozdravio s njim, ali i da mu je jasno poručio da se ne treba plašiti konkurencije ukoliko dođe u Barcelonu.

Tako je Pique uradio ono što i Cristiano Ronaldo prije nekoliko sedmica kada je poručio De Ligtu da treba potpisati za Juventus. Koji klub će izabrati ovaj 19-godišnjak ostaje nam da vidimo u narednim sedmicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Keno
Al ovog malog vise dizu jesu dosadni, momak je mlad ima jos dosta gresaka u igri. Nije ni blizu recimo van dijka
6 1
pipun
Najbolje da ode u manji Sarajevski klub kod Amara jer tamo stvarno nebi imao konkurencije :p
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi