Kamere u tunelu uhvatile Piquea kako kritikuje sudiju, a on mu brutalno odgovorio

Žalio se na suđenje

Kamere u tunelu uhvatile Piquea kako kritikuje sudiju, a on mu brutalno odgovorio

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda osvojili su samo bod na gostovanju kod Alavesa (1:1).

Katalonski klub je već tri meča bez pobjede u La Ligi uz dva poraza i jedan remi. Barcelona je u subotu odigrala 1:1 protiv Alavesa iako su bili apsolutni favoriti pred ovu utakmicu.

Nakon meča iz katalonskog kluba su ponovo kritikovali suđenje i poručili su da se nastavlja lakrdija na štetu Barcelone. Kamere su na poluvremenu uhvatile i zanimljiv trenutak iz tunela, a u centru pažnje bili su Gerard Pique i glavni sudija Alejandro Hernandez Hernandez.

Pique je imao šta da kaže sudiji na osnovu prvog poluvremena i poručio mu je: "Kad ti nešto nećeš, onda baš nećeš". No, ni Hernandez Hernandez nije ostao dužak i odgovorio je defaznivcu Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Šta se ti buniš? Uvijek si ti taj koji ima nešto za reći. Praviš show od svega, ovo nije normalan način za razgovor. Ne volim show-programe".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi