10

Komentari (10)

Honduras
ja ovo nikad ne gledam
dinass
Da se desilo na suprotnoj strani 5igraca farcelone bi okruzilo sudiju.Prvi prekrsaj Reala je kaznio sa zutim kartonom a kasnije grli i objasnjava Busketsu i Umtitiju al ne vadi karton i to mu je ustvari jedina greska sinoc.Najbolji sudija da sprijeci ciganluk kakav inace bude na derbiju.
Zaštita Identiteta
Koji mitoman tobejarabi, da ti nisi iz laktaša momak?! Žuti karton za Viniciusa je za: 1. Hvatanje sa obje ruke 2. SA LEĐA 3. U izglednoj prilici A ako ćemo o nekakvom "šiljenju" kog malo je reći da nije bilo... kad su Carvajal i Alba dobili kartone, šta je Alba uradio da dobije karton?!?!??!?!
Armin1918
Samo da te napomenem da je Real dobio 2:0?
Mirsad1705
Ovo može reći samo ko nikada nije vidio nijednu utakmicu Reala ili Barcelone uživo. Čitav svijet zna koliko su sudije pomogle Realu i odmogle Barceloni, jer se u Španiji politika odavno uselila na fudbalske terene. Potpuno, potpuno SUPROTNO! Uh umalo da zaboravim pa ovako nešto mogu reći samo navijači Reala, ljudi moji, KAKO NEKO MOŽE NAVIJATI ZA KLUB KOJI NE MOŽE BEZ POMOĆI SUDIJA? SAMO ŽENE I MUŠKARCI KOJI POJMA NEMAJU O FUDBALU!
Salihović23
Nije ga on dodirnuo, al mu jest Arthur stao na stopalo i tako napravio čist penal.
Konj konjski
Kakav penal bolan?Onog viniciusa dodirnes on pada ko da ga je fap opalio.Kontakta jest bilo ali taj kontakt nije dovoljan za penal.
Zaštita Identiteta
Ovo je situacija kada pique ulijeće klizeći i izbija loptu u aut, to o čemu pričaš nije se desilo uopće u istom poluvremenu kao ovo, hvala :)
Konj konjski
Zastita Identiteta ja sam odgovorio salihovicu23 na komentar a ne novinaru na clanak.Prvo procitaj sta je on napisao pa onda ti pisi nesto, hvala.
Zaštita Identiteta
Tek vidim ovo, nisam siguran na kojim si drogama, al tebi se apsolutno niko nije obratio :) Momak komentariše da je Arthur stao na nogu Viniciusu, a ovaj članak i slika na njemu i dijalog između igrača veze s tim nema (iako ta druga situacija jeste bila penal)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.