Pique: Zvižde mi jer misle da su kul

Fudbaler Barcelone nije previše omiljen

Pique: Zvižde mi jer misle da su kul

Štoper Barcelone Gerard Pique nije pretjerano omiljen među navijačima ostalih španskih klubova.

Publika širom Španije jedva dočeka gostovanje Barcelone u njihovom gradu kako bi Piquea 'počastili' zvižducima i psovkama, a fudbaler katalonskog kluba na to ima zanimljiv komentar.

"Svi vole raditi nešto što je u modi, a izgleda da je sada u modi da se zviždi Gerardu Piqueu. Navijači širom Španije mi zvižde jer misle da su kul ako to rade, ali mene to ne dotiče. Takav sam, kakav sam i neću se mijenjati", rekao je Pique, te dodao:

"Ako ću samo ja biti u centru pažnje i ako će samo meni zviždati, a mojim saigračima ne, onda sam spreman platiti tu cijenu. Šta god sam rekao, rekao sam, i šta god sam uradio, uradio sam. Ponavljam još jednom, neću se mijenjati".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gerard Pique je u ovoj sezoni odigrao 17 utakmica u dresu Barcelone, a jednom se upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.