Pirić: Bolji smo od GOŠK-a i to ćemo dokazati na terenu

Fudbaler Jedinstva uoči utakmice protiv GOŠK-a

Pirić: Bolji smo od GOŠK-a i to ćemo dokazati na terenu

Do kraja sezone u Prvoj ligi Federacije BiH ostalo je još sedam kola, a borba za Premijer ligu nikad nije bila zanimljivija i neizvjesnija. 

Nakon kompletiranog 23. kola, Jedinstvo iz Bihaća i dalje zauzima lidersku poziciju s osvojena 53 boda, dok svega jedan bod manje ima drugoplasirana Sloboda.

Poslije remija u Gračanici, pred izabranicima Ahmeta Kečalovića danas je utakmica sa GOŠK-om iz Gabele, koju s optimizmom dočekuje fudbaler Jedinstva  Muris Pirić. 

"Protiv GOŠK-a očekujemo sva tri boda i sve osim pobjede bio bi neuspjeh. Čeka nas teška utakmica, dobro smo trenirali tokom čitave sedmice, tako da ćemo  sutra dati sve od sebe da pobijedimo. Bolja smo ekipa i to ćemo dokazati na terenu“, kaže za SportSport.ba nogometaš Jedinstva Muris Pirić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pirić koji je rođeni Tuzlak, vjeruje da će Jedinstvo sezonu završiti na prvoj poziciji, te ističe da u njegovom klubu ne razmišljaju mnogo o Slobodi. 

"O Slobodi ne razmišljamo mnogo, ipak mi smo lideri i neka oni razmišljaju o nama. Idemo od utakmice do utakmice, pružit ćemo svoj maksimum, a nadam se  da ćemo na kraju završiti na prvoj poziciju i ući u Premijer ligu koju ovaj klub, grad i navijači zaslužuju“, zaključio je Pirić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.