Pirlo: Frustrira me, ali može biti najbolji na svijetu

Pirlo o Balotelliju

Pirlo: Frustrira me, ali može biti najbolji na svijetu

Edmir Škorić

Bivši italijanski reprezentativac Andrea Pirlo ima jako lijepo mišljenje o Mariju Balotelliju.

Iako se smatra da je Balotellijeva karijera gotova, ponajviše zahvaljujući njegovom nemaru i lošem ponašanju, Pirlo smatra da on može da bude najbolji na svijetu.

"Frustrira me, ali ima moj naklon. Mediji svašta pišu o njemu, ali on je zabavan i jednostavno vas ponekad nasmije. Simpatičan je momak, a vjerujte da ima sve da postane jedan od najboljih napadača na svijetu. Nema više vremena za gubljenje, mora se malo probuditi i potruditi", rekao je Pirlo.

"Ne zaboravite da ima 25 godina, još ima vremena da bude na vrhu. Igrao je u velikim klubovima, sada pažljivo treba da odabere novi klub. Uz dužno poštovanje Kini, Mario ne treba tamo da ide", dodao je Pirlo.

Balotelli se povezuje s Bešiktašom i Sampdorijom, a trenutno je član Liverpoola, no Jurgen Klopp ne računa na njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije