Pirlo: Juventus ima dobre šanse da ode do kraja, Roma je iznenađenje

Legendarni veznjak o šansama italijanskih timova u LP

Pirlo: Juventus ima dobre šanse da ode do kraja, Roma je iznenađenje

Legendarni italijanski vezni fudbaler Andrea Pirlo govorio je o šansama klubova iz ove zemlje u Ligi prvaka ove sezone.

Kao što znam, Italija je ponudila dva predstavnika u eliminacionoj fazi najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, a to su Juventus i Roma. Jedini italijanski klub koji se nije uspio plasirati u osminu finala je Napoli.

Pirlo smatra da Juventus ima veom snažan tim koji može otići do kraja, dok je Roma po njegovom mišljenju prijatno iznenađenje.

"Juventus je bezu dileme veoma jak, a to je pokazao protekle tri godine kada je igrao dva finala. Oni imaju jak tim i ove sezone i imaju dobru šansu da odu do samog kraja u Ligi prvaka", započeo je Pirlo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Roma nje za mene veće iznenađenje. Osvojila je grupu u kojoj su joj mnogi predviđali ispadanje. Sada je na njima da odu što dalje mogu", poručio je Pirlo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi