Pirlo: Nisam optimista po pitanju novog Milana
Foto: EPA

Ne vjeruje u Rossonere

Pirlo: Nisam optimista po pitanju novog Milana

Bivši fudbaler Milana Andrea Pirlo dao je izjavu za italijanske medije u kojoj je govorio o potpuno novom izgledu svog bivšeg kluba.

Nakon nekoliko zaista loših sezona, Milan je ovog ljeta s novim vlasnicima riješio da drastično promijeni tim i stiglo je nekoliko velikih pojačanja.

Navijači su u euforiji, ali Pirlo poručuje da je Juventus još uvijek daleko i da je pred Montellom težak zadatak.

"Ne vjerujem da će se Milan boriti za titulu. Nisam optimista po pitanju novog Milana, barem ne u prvoj sezoni. Stigli su dobri igrači, posebno tu mislim na Bonuccija, ali trebat će vremena da se uigraju i teško je odmah pobjeđivati. Montella ima težak zadatak da ih uklopi", rekao je Pirlo, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Svake godine ljudi govore da je red na Napoli, Romu ili nekog trećeg, a onda vidimo šta se dogodi. Na kraju uvijek osvoji Juventus. To je i dalje najjača ekipa u Italiji koja se pojačala Douglasom Costom, Bernardeschijem i Szczesnyjem, a sad će dovesti još nekoga. Oni su još uvijek daleko ispred ostalih".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi