Pišu mediji u Crnoj Gori: Sarajevo ostaje bez defanzivca?

Šofranac na izlaznim vratima

Pišu mediji u Crnoj Gori: Sarajevo ostaje bez defanzivca?

Aleksandar Šofranac nakon skoro godinu dana mogao bi napustiti redove FK Sarajevo.

Tako barem pišu mediji u Crnoj Gori, navodeći kako je za 28-godišnjeg nogometaša interes pokazala Sutjeska iz Nikšića koja je lider u tamošnjem prvenstvu i ujedno aktuelni prvak, a navodno su uspostavljeni i kontakti.

Šofranac je u februaru na Koševo stigao s etiketom pojačanja, ali u ovoj sezoni trener Musemić je na njegove usluge vrlo malo računao, pa stoga ne bi bilo iznenađujuće da ne dočeka proljeće u bordo dresu.

"Čelnici Sutjeske su već ranije dogovorili saradnju sa Branislavom Jankovićem, a sada su na pragu angažovanja Aleksandra Šofranca, koji je već jednom nosio plavo-bijeli dres", piše se u Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj bivši reprezentativac Crne Gore je, podsjetimo, pored Sarajeva i Sutjeske kroz karijeru igrao još za Javor, Mladost iz Podgorice, Rijeku i belgijski Cercle Brugge.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi