Pitali ga kako mu je bilo igrati s Messijem, Suarezom i Neymarom, a on ih utišao svojim odgovorom

Bio je iskren

Pitali ga kako mu je bilo igrati s Messijem, Suarezom i Neymarom, a on ih utišao svojim odgovorom

E. Čaušević

Turski fudbaler Arda Turan trenutno je bez kluba nakon što je napustio Galatasaray.

Arda je s Galatom imao ugovor do kraja ove sezone, ali nije uspio da dogovori nastavak saradnje i odlučeno je da je najbolje da ovaj 35-godišnji veznjak napusti klub.

On nije igrao ni približno u formi kao nekada, te je Arda već nekoliko sezona daleko od onog igrača kojeg smo gledali u Atletico Madridu i Barceloni.

Turski mediji pišu da će Arda najvjerovatnije završiti svoju karijeru jer nema nekih ponuda s kojima je zadovoljan, te je očito došlo vrijeme da okači svoje kopačke o klin.

Arda je nedavno dao i zanimljiv intervju za španske medije o svojoj karijeri, te je pričao o boravu u Barceloni i Atletico Madridu. Jedno od pitanja bilo je kako mu je bilo igrati u ekipi s Messijem, Suarezom i Neymarom, a on je sve iznenadio svojim odgovorom.

"Mogu vam samo reći da mi je uzbudljivije bilo igrati s Andresom Iniestom", poručio je turski veznjak.

Mnogi smatraju da je Arda napravio grešku što je iz Atletica otišao u Barcelonu jer je u madridskom klubu igrao na vrhuncu karijere, dok u Barci to baš nije bilo impresivno kako se očekivalo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, Arda je jasno poručio da on nije bio taj koji je forsirao odlazak u katalonski klub.

"Recite mi, jesu li ti ljudi dobili ponudu Barcelone (smijeh)?", kratko je dodao Arda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi