3

Komentari (3)

miki30
Kao prvo nediprte da je najbolji svih vremena, možda među 10 najboljih svih vremena. Kao drugo Rummenige svaka čast na klupskoj politici i filozofiji. Nek plaća City i PSG 30 i kusur mil. godišnje ovom kepecu, kojem kad se k...c digne jednostavno neće ni da pretrči polovinu terena. Pa bolan ako si toliko veliki nebi nikad prešao u PSG ili City, pristao bi na neku manju platu, nagrabio si se para, pa bi odabrao neki klub sa tradicijom i pravim navijačima a ne tamo neku plastiku od kluba.
spectron
Slažem se,ali nije fudbal više standardni fudbal,fudbal je odavno postao novac.Sad se samo gleda ko će više da da za platu i ideš dalje.Slabo koji igrač više gleda na to da ostane u klubu,jer je s tim klubom dobio ostvario dobre rezultate i proživio lijepa iskustva :) Eto samo primjer Neymara,ode za 222 miliona iz Barcelone i opet de ga vrati nazad.Kad gledaš realno,nikad više nazad mu ne dati,koliko se żalio da ga Messi tuši i da ne może biti "najbolji" jer ne dobija toliko pażnje i ne gradi se igra na njemu.I kasnije kad je bio onaj vremenski period u PSG kad su ga svi pljuvali,onda mu je Barcelona bila najbolja,najdivnije mjesto za gradnju karijere :)
miki30
Sve ja to razumijem, i shvatam to sa parama ali brate ako se oni nisu nagrabili onda nije niko. Osigurao je i sebe i praunučadi. Znači ideš u City ili PSG samo zato što ti oni mogu dati platu od 30 i više miliona, daj ba tu gubiš sve simpatije normalnog navijača. Al dzaba im sve, i Neymar i sve te zvijezde i pare, dodje ti jedna izjednačena i uigrana ekipa kao Bayern i saspe te u svim aspektima igre.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.