Pitanje Wengeru: Zašto je Bellerin igrao umjesto Kolašinca?

U Mirroru pitaju Wengera

Pitanje Wengeru: Zašto je Bellerin igrao umjesto Kolašinca?

Edmir Škorić

Arsenal je jučer deklasirao Bournemouth s 3:0, Sead Kolašinac asistirao je kod prvog pogotka i još jednom pokazao da je pravo pojačanje za Topnike.

Nakon što se završila utakmica, a Arsenal ponovo dobio status kluba koji može da se bori za titulu, uslijedile su pohvale, na račun mnogih.

Britanski Mirror u svom elektronskom izdanju u analizi utakmice najviše epiteta dodijelio je bosanskohercegovačkom reprezentativcu.

"Ponovo moramo da postavimo pitanje: Zašto je ispred Kolašinca igrao Hector Bellerin protiv Liverpoola? Sead je ponovo bio izvrstan na lijevoj strani, asistirao je Welbecku i odlično držao svoju stranu", navodi se u tekstu Mirrora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolašinac je sjajno počeo u Engleskoj, a proglašen je i igrač mjeseca avgusta na Emiratesu. U debiju protivi Chelseaja u Community Shieldu postigao je pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi