Pizarro: Pjanić, Keita, Nainggolan, uh kakvi igrači

Bivši fudbaler Rome

Pizarro: Pjanić, Keita, Nainggolan, uh kakvi igrači

Čileanski reprezentativac David Pizarro prokomentarisao je situaciju u Romu za koju je svojevremeno nastupao u periodu od 2006. do 2012. godine. 

Pizarro ne krije da je bio razočaran onim što je Roma pokazala u januaru protiv Verone pod vodstvom Rudija Garcija, međutim situacija se znatno promjenila dolaskom Luciana Spallettija koji je u nizu od šest pobjeda. 

"Iskren da budem, bio sam šokiran s onim što sam vidio protiv Verone. Onda sam bio protiv Empolija u subotu i vidio sam poptuno drugačiji tim", izjavio je David Pizarro za italijanske medije i potom dodao:

"Siguran sam da je Roma u narednoj utakmici sa Fiorentinom favorit. Roma je danas jako dobar tim sa sjajnim igračima. Uh, samo kad pogledam njihov vezni red koji čine Keita, Nainggolan, Pjanić... Kakvi igrači", ističe Pizarro.

Pizarro je također pohvalio i imenovanje Luciana Spalettija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Spalletti pazi na detalje. Sve mora biti na svom mjestu i to čini razliku, a isto tako sjajan je kad treba stvoriti jedinstvo u timu", kaže iskusni Čileanac.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi