Miralem Pjanić je baš peh: Koeman već donio odluku oko bh. reprezentativca

Neće igrati protiv Getafea

Miralem Pjanić je baš peh: Koeman već donio odluku oko bh. reprezentativca

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH poražena je sinoć u gostima protiv Poljske sa 3:0 u meču 4. kola Lige nacija.

Sve je krenulo nizbrdo nakon 20-tak minuta igre kada je Anel Ahmedhodžić dobio direktan crveni karton. Samo desetak minuta kasnije Dušan Bajević je sve iznenadio odlukom da iz igre izvede Miralema Pjanića.

Međutim, nakon utakmica selektor je objasnio da je Pjanić zbog povrede morao izaći iz igre nakon što je dobio nezgodan udarac u leđa. To je zabrinulo i Ronalda Koemana koji je planirao da Pjanić od prve minute igra u subotu protiv Getafea.

To je trebao biti prvi nastup Pjanića od prve minute za Barcelonu, ali kako stvari stoje od toga neće biti ništa. Katalonski Sport objavio je da će Pjanić biti detaljno pregledan kada dođe u Barcelonu kako bi se ustanovilo o kakvoj povredi se radi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Sport je dodao da je Koeman već odlučio da neće ništa rizikovati s Pjanićem i da bh. veznjak uopšte neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Getafea koja je na programu u subotu navečer.

Pjanić baš nema sreće jer je prvo propustio veći dio priprema zbog koronavirusa, a kada je konačno dostigao nivo fizičke forme i trebao zaigrati od prve minute povrijedio se na reprezentativnim obavezama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi