Pjanićeva poruka obradovat će navijače Juventusa
FOTO - EPA

Pjanićeva poruka obradovat će navijače Juventusa

A. Beganović

U okviru 2. kola Lige prvaka Barcelona je u Torinu nadigrača Juventus.

Slavila je Barcelona rezultatom 2:0, a za španski klub od prve minute igrao je i bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

Bila je to posebna utakmica za Pjanića s obzirom da je prije nekoliko mjeseci Juventusov dres zamijenio onim Barceloninim.

Jutro nakon meča veznjak Barcelone i našeg nacionalnog tima oglasio se na društvenim mrežama, a njegova poruka sasvim sigurno će se dopasti i navijačima Juventusa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sudbina može biti toliko drska da vas odmah stavlja ispred onoga što ste upravo ostavili iza sebe. Bilo je lijepo vratiti se, nikad vam se neću prestati zahvaljivati", napisao je Pjanić.

Podsjetimo, nakon dva odigrana kola Barcelona se sa šest osvojenih bodova nalazi na čelu tabele Grupe G, dok je Juventus drugoplasirani sa tri sovojena boda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
E baš sam se obradovao...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi