6

Komentari (6)

Zmaj19
Ajde povezite i vezite pa direktno u Crotone...
Marco_Materazzi
nemojte njega u Inter molim vas, frajer ima kondicije za jedno poluvrijeme, jedva trci
Neso
Ma kod Contea ne možeš imati probleme s kondicijom, trčao bi on kao Haile Gebrselassie u Interu :) Jest da je i tamo konkurencija u sredini pojaka. Pitanje je koliko bi se naigrao.
BogatiDijasporac
Mi gotivimo Pjanića jer je naš, ali ruku na srce, rezultati idu u korist Koemana. Ko je na početku sezone mogao i zamisliti da će Barcelona osvojiti Copu i imati najbolje šanse za osvajanje La Lige? Ja iskreno nisam. Onoliki problemi sa Bartomeuom, Messi koji je bukvalno bojkotovao da igra, nazor htio da ide, poniženje u LP od strane Bayerna, ogroman dug, sportski rezultati, itd. A danas?
elmatador
Dobro zboriš, nazalost za Pjanića tako je.
Coru
Bas tako. Nas je al stas, istina boli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.