Pjanić Bešiktašu preporučio dvojicu bh. reprezentativaca

Mire se na ljeto vraća u Barcelonu koja zatim donosi odluku o njegovoj budućnosti

Pjanić Bešiktašu preporučio dvojicu bh. reprezentativaca

Samir Mlaćo
Turski mediji danas donose zanimljivu informaciju.

Miralem Pjanić će se na kraju sezone vratiti sa posudbe u Barcelonu, a nije tajna da u turskom klubu već tragaju za pojačanjima.

Navodno su skauti ovog kluba zatražili mišljenje i od Pjanića, tačnije preporuku, a aksam.com.tr., navodi da je Pjanić preporučio dva saigrača iz reprezentacije.

Radi se o Almedinu Ziljkiću i Adiju Naliću.

Ziljkić trenutno nastupa za slovensku Olimpiju i istakao se u više navrata. Važeći ugovor ima do juna naredne godine. Za reprezentaciju BiH upisao je dva nastupa, a na posljednjem okupljanju se nije pojavio. Savez je naveo da se radi o povredi, no sve je brzo 'demantovano', s obzirom da je Ziljkić nastupio u prvenstvu za svoju momčad.

Situacija nikada nije razjašenjena, s obzirom da se nisu oglasili iz NS BiH, ali ni Ziljkić koji nije odgovarao na naše poruke.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Adi Nalić (24) igra za švedski Malmo i u životnoj je formi. Već sada je na meti velikog broja klubova, vrijednost mu je 800.000 eura.

Za reprezentaciju BiH je upisao sedam nastupa. Ugovor sa sadašnjim timom ima do kraja ove godine.

Top Komentari

Halland
Kakava gesta,bravo Mire ljudinooo…Veliki covjek i igrac,,uz malo srece mogao si biti veci od Luke Modrića i uzet zlatnu loptu,al to je fudbal,vazno je da si poslije svega covjek
5 0
Bereta
Too Pjanke,ne gine ti HNL haha
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi