Pjanić bi mogao napustiti Juventus do kraja prijelaznog roka, u igri dva kluba

Tuttosport špekuliše

Pjanić bi mogao napustiti Juventus do kraja prijelaznog roka, u igri dva kluba

A. Čaušević

Iako je zvanični klupski stav Juventusa da je Miralem Pjanić nedodirljiv, torinski Tuttosport špekuliše da bi bh. reprezentativac u posljednjim danima prijelaznog roka mogao promijeniti sredinu.

Maurizio Sarri Pjanića vidi kao ključnog igrača u veznom redu, po dolasku na klupu iskusni stručnjak je odmah izjavo da od 29-godišnjaka želi 150 dodira s loptom na meču.

Stara dama nije ta koja bi prodala odličnog veznjaka već su najbogatiji klubovi današnjice zainteresovani za našeg fudbalera te uporno insistiraju na transferu.

Kako sada stvari stoje u igri su dva kluba i to prvaci Francuske i Njemačke, PSG i Bayern.

Posljednjih dana kontakti između pariških Svetaca i Prinčeva su intenzivni. razgovara se o Paulu Dybali, Emreu Canu, a sportski direktor pariškog kluba Leonardo razmišlja i o razmjeni Pjanića i Marca Verrattija.

Navodno i Bayern želi vrhunsko pojačanje u veznom redu, međutim interes iz Bavarske još uvijek nije jak kao onaj iz francuske prijestolnice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport navodi kako Juventus za pregovarački stol neće sjesti u slučaju niže ponude od 80 miliona eura.

Prijelazni rok završava 2. septembra što znači da Pjanić mnogo bliže ostanku nego odlasku. Prvi epilog bi Sarrija sigurno učinio najsretnijim.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kolumbo
pa kako mu je glavni vezni igrac a hoce da ga puste ,dali si tim pismen novinaru ,mada se ta rijec ne uklapa u tvoj profil.Pozz
0 4
Deminutive
kako vam ne dosadi?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije