Pjanić dobija saigrača iz PSG-a?

Pojačava se Roma

Pjanić dobija saigrača iz PSG-a?

Midhat Šljivak

Ekipa Rome želi u svoje redove dovesti veznog igrača PSG-a Adriena Rabiota.

Vezni red Vučice u prošloj sezoni je radio veliki posao. Miralem Pjanić i Radja Nainggolan su odigrali vrhunski većinu utakmica, ali svježina u ovom dijelu ekipe je neophodna.

Tako je trener rimskog tima Rudi Garcia odlučio da pokuša angažovati veznjaka PSG-a Adriena Rabiota, te su iz Rima spremili službenu ponudu za ovog fudbalera.

Garcia ovog 20-godišnjeg veznjaka vidi kao idealnog igrača za svoj tim, a razgovarali s predstavnicima francuskog fudbalera su navodno već počeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rabiot je član PSG-a od 2012. godine, a u seniorskoj karijeri nastupao je još za Toulouse.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.